Alkmaar Centraal

Het 3e Internationale Volleybal Toernooi Alkmaar voor meiden onder 17 jaar werd een groot succes. Niet alleen de wedstrijden waren spannend tot op het laatste moment, maar ook het sociale avondprogramma. Gemixte teams moesten ontsnappen uit de Escape Rooms in Alkmaar en dat lukte niet iedereen binnen een uur.

Van dinsdag tot en met donderdag werd met passie gestreden in Sporthal Oosterhout tussen tien meidenteams onder 17 jaar, waarvan zes uit het buitenland. Het meisjesteam van gastvereniging Alvoco kon tegen al het internationale geweld niet op maar draaide toch een prima toernooi en kon het team uit Portugal net onder zich houden.

Bovenaan was het RTC Groningen, dat slechts één set liet liggen. Northern Lights 1 uit Burnsville, Minnesota (USA) werd tweede, Dinto uit Warmenhuizen derde en Northern Lights 2 vierde. De vier zorgden voor spannende kruisfinales, maar net als vorig jaar gingen Groningen en Northern Lights 1 naar de finale. De kleine finale in een bomvolle en gezellige Oosterhout werd gewonnen door Northern Lights 2, die Dinto versloegen met 18-25, 25-13 en 15-6. In de finale waren de Amerikanen weer het sterkst met 25-18 en 25-18.

De organisatie kan met tevredenheid terug kijken op een supergeslaagd toernooi. De vierde editie zal volgend jaar wederom na Kerst worden gehouden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl