Alkmaars Cityblog UIT072 viert deze maand zijn 4-jarig jubileum. Sinds januari 2013 zorgt dit online platform voor en door Alkmaarders ervoor dat je op de hoogte blijft van alles wat Alkmaar en omgeving zo leuk maakt. Van terrasjes tot oliebollen.

Begon UIT072 als eenmansproject, inmiddels werken er meer dan 20 Alkmaarders aan de site, waaronder redacteuren, columnisten, online marketeers en fashionbloggers. Maandelijks weten een kleine 20.000 bezoekers de website te vinden en via Facebook en Instagram worden wekelijks minimaal 15.000 mensen, veelal twintigers en dertigers, in de regio bereikt.

Ook ondernemers zijn enthousiast over UIT072. Een review van een restaurant of café levert direct nieuwe reserveringen op, een vermelding van een shop zorgt direct voor extra aanloop en als je evenement tussen de maandtips staat bereik je rechtstreeks je doelgroep. Bekend zijn ook de lijstjes en testjes van UIT072, zoals die voor de beste haring en het beste terras van Alkmaar.

Meer informatie en cijfers over 4 jaar UIT072 op de eigen website.

Pin It
Bekeken: 3234x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/