Zondag 15 januari 2017 vindt tussen 8.30 en 20.30 uur een extra ingelaste landelijke KNSB-selectiewedstrijd plaats in De Meent.

In Alkmaar strijden kunstrijders van de Alkmaarsche IJsclub (AIJC) nogmaals om de kwalificatiepunten voor een plek in de ONK-finale, die plaatsvindt tijdens de Kunstrijweek van 22 tot 26 februari 2017 op de Uithof in Den Haag. Voor AIJC komen de rijders Melissa Hopman (basic novice A), Kookai Nowack en Sterre de Jager (pre basic novice A), Sharon Luit, Elizabeth Pielkenrood en Willemijn van Dijk (mini’s) wederom in actie. Melissa Hopman is reeds verzekerd van de punten voor het NK.

Tevens vindt op De Meent de spannende skate off plaats voor het European Youth Olympic Festival (EYOF). De top 5 van de Nederlandse junioren zullen hun korte en lange kürs middags en ‘s avonds rijden en strijden om de 100 punten. Slechts één rijder wordt uitgezonden naar Turkije van 12 tot en met 17 februari 2017.

AIJC Kunstrijden is er trots op om wederom een dergelijk grootschalig KNSB-evenement te kunnen organiseren en is verheugd dat wethouder Sport en Financiën Pieter Dijkman aanwezig zal zijn.

 

Pin It
Bekeken: 3260x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/