De gewapende overvaller die maandagavond de Albert Heijn aan de Europaboulevard overviel, is nog niet aangehouden. De politie is nog naar hem op zoek en vraagt getuigen met informatie die zich nog niet hebben gemeld om dat alsnog te doen.

De overvaller was in het zwart gekleed en had een tas van de Dekamarkt bij zich. Hij zou een schot hebben gelost in de winkel en zijn gevlucht via de zij-uitgang en vervolgens in de richting van het park De Rekerhout. De politie heeft na de overval nog een zoektocht gehouden, waarbij ook een speurhond werd ingezet, maar heeft de dader nog niet gevonden.

Wie maandagavond in de omgeving van winkelcentrum De Mare tussen 19.15 en 20.00 uur iets verdachts heeft gezien wordt gevraagd dit te melden bij de politie via 0900-8844. Melden kan ook via Meld misdaad Anoniem, 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 4469x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/