De provincie Noord-Holland heeft het gebiedscontract Midden-Noord gegund aan de combinatie BAM Infra, ENGIE Services en het Alkmaarse bedrijf Krinkels. Midden-Noord bestaat uit West-Friesland en de regio Alkmaar. De bedrijven richten zich op beheer en uitvoering van het vast en variabel onderhoud van de provinciale wegen, busbanen, vaarwegen, bruggen, groen, gebouwen en terreinen.

Chris de Vries, directeur Beheer en Uitvoering van de provincie: "Wij laten los en de combinatie gaat leiden. Wij hebben er vertrouwen in dat de combinatie dat goed zal doen." Het contract loopt tien jaar, startende op 1 januari 2017, en geeft verdere invulling aan de groei van de provincie naar een regie-organisatie, met de focus op beleid en programmering. Het is het tweede gebiedscontract in een serie van zes.

Het werkgebied doorkruist veertien gemeenten, bevat ruim tweehonderd kilometer wegen, meer dan vijftig verkeersinstallaties, acht beweegbare kunstwerken, waaronder zeven bruggen en een sluis, en honderd vaste kunstwerken.

Pin It
Bekeken: 2957x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/