Op 24 en 26 januari vindt de bijeenkomst ‘deskundigheidsbevordering Aangepast Sporten Regio Alkmaar’ plaats. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum, Uitgeest, Bergen, Heiloo en Langedijk.  De bijeenkomsten bestaan uit verschillende presentaties en een interactieve sessie, die ingaat op het belang van sport voor mensen met een beperking in de regio Alkmaar.

Donderdag 24 januari (19.00 tot 22.00 uur, Sportcomplex De Meent, Alkmaar) en donderdag 26 januari (13.30 tot 16.00 uur, Gemeentehuis Castricum) vinden er bijeenkomsten ‘deskundigheidsbevordering Aangepast Sporten regio Alkmaar’ plaats. Het thema van deze bijeenkomst is het belang van sport voor mensen met een beperking en de koppeling met het lokale werkveld. Tijdens de bijeenkomst komen diverse sprekers aan het woord.

Medewerkers van sociale teams, zorginstellingen, buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen en verenigingsondersteuners van sportverenigingen (met of zonder aanbod voor mensen met een beperking), ambtenaren Sport, WMO consulenten en andere belangstellenden. Voor verenigingen / sportaanbieders worden er in het voorjaar een aparte bijeenkomsten georganiseerd.

Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. Aanmelden of meer informatie opvragen kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Pascale de Hoogh, coördinator aangepast sporten Regio Alkmaar, met vermelding van de bijeenkomst waarbij u aanwezig wilt zijn. Aanmelden kan tot uiterlijk 20 januari 2017.

Pin It
Bekeken: 3387x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/