Van 25 januari tot en met 4 februari vinden de Nationale Voorleesdagen weer plaats. Alles staat tijdens deze feestelijke dagen in het teken van voorlezen en prentenboeken voor peuters en kleuters. Ook in de vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard wordt voorgelezen uit het prentenboek van het jaar 'De kleine walvis', geschreven en geïllustreerd door Benji Davies.

In het kader van de Voorleesdagen organiseert bibliotheek Alkmaar Centrum op dinsdag 31 januari How2talk2kids, een workshop over net even anders opvoeden dan we gewend zijn, zonder ellenlange gortdroge theorieën. Je krijgt handvatten om beter te communiceren met je kinderen. Zo bouw je een betere band met ze op en geeft ze meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de workshop start om 20.00 uur. Meer info vindt je op how2talk2kids.nl.

De toegang voor How2talk2kids is € 5 voor bibliotheekleden en € 6,- voor niet-leden. Aanmelden kan via de balie (betalen met pin) en op bibliotheekkennemerwaard.nl. Hier vind je ook meer over de activiteiten in alle biebs tijdens de Voorleesdagen.

Pin It
Bekeken: 3085x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/