Artiance in Alkmaar start op donderdag 26 januari de cursus ‘teksttheater vanuit fysiek’ voor iedereen van 18 jaar en ouder. Fysiek theater en teksttheater zijn heel anders en de mix maakt dit project zo interessant. Het project is bedoeld voor spelers met ervaring.

Deelnemers krijgen les van theatermakers Arjan Bouwmeester en Hanneke Vries, ieder met een eigen specialisme. In twaalf avonden maak je samen met de groep, aan de hand van vaststaande teksten, een kleine fysiektheater voorstelling. 

De cursus is telkens op donderdagavond van 19:30 tot 21:30 uur en kost € 175 als je jonger dan 21 jaar bent, daarboven € 212. Inschrijven kan via artiance.nl via het cursusaanbod. Wil je een andere vorm van theater doen, ben je nog te jong of niet ervaren? Er is bij Artiance genoeg keuze!

Pin It
Bekeken: 3126x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/