Podium Victorie was zaterdag 7 januari 2017 eventjes weer 'Het wapen van Heemskerk', met de bands van 'toen'. En het publiek, dat was eigenlijk ook het publiek van 'toen'. Want 'toen'was de tijd van altijd levende muziek in kroegen en daarmee de tijd van Jan Hupkens.

Want daar draaide het om die zaterdag; een eerbetoon aan Jan Hupkens. In Velsen geboren en via Haarlem naar Alkmaar en Dirkshorn getrokken mag Jan zo'n 1600 met muziek doordrenkte evenementen achter zijn naam zetten. Jan kende iedereen en iedereen kende Jan. Dat kon ook eigenlijk niet anders want met zijn herkenbare Amerikaanse wagen en onafscheidelijke sigaar was hij een markante persoon wiens liefde voor Jazz, Blues en Soul vrijwel geen grenzen kende. Maar daar kwam in 2015 een einde aan toen hij na een lang ziekbed overleed.

Zaterdagavond 7 januari werd nog één keer passend afscheid van hem genomen tijdens de Tribute to Jan Hupkens. Alkmaar Centraal TV registreerde de optredens die allemaal op Youtube terug te vinden zijn:
- Boogie & Blues Band
- Born Twice
- Born to Boogie
- Cheers
- Ships Revival Band
- Soulfull Blues Quality

Pin It
Bekeken: 3557x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/