Wethouder Wmo Anjo van de Ven (OPA) wil weten hoe het in Alkmaar in de praktijk gaat na de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) in 2015. Om een goed beeld te krijgen bezoekt de wethouder het komende jaar verschillende inwoners en instellingen die direct of indirect te maken hebben gehad met de veranderingen in de zorg.

Zij is benieuwd naar de ervaringen en suggesties van inwoners en wil erachter komen wie de mensen achter de taken en regels zijn en wat hun behoeften zijn, waar ze tevreden over zijn, wat anders zou kunnen en wat de tips van Wmo-gebruikers aan de gemeente zijn.

Wethouder Van de Ven: “Het is belangrijk dat we aansluiten bij dat wat onze inwoners hier en nu nodig hebben, oplossingen op maat. Aansluiten bij de leefwereld van mensen met een persoonsgerichte aanpak in plaats van denken in systemen en vast omlijnde procedures. Door deze bezoeken en gesprekken hoor ik uit eerste hand hoe de Wmo in de praktijk loopt”.

De wethouder houdt haar ervaringen bij op Facebook, op www.facebook.com/anjovandeven.

 

Pin It
Bekeken: 3422x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/