Op 3 oktober 2015 weigerde de eigenaar van Cafe Cheese op het Waagplein een agressieve klant waarop de man de eigenaar een krachtige duw gaf. Ook schreeuwde hij en was hij met bierglazen aan het gooien.

Portier Dave V. (39) werd gealarmeerd en probeerde te praten met de klant. De man bleef zich echter verzetten, en doordat V. uit balans raakte kwam de man ook ten val, aldus V. De man claimt dat hij met opzet een duw kreeg van V. waardoor hij ongelukkig viel en zijn enkel brak. Hierdoor kon hij maanden niet werken; daarvoor wil hij compensatie.

Het incident gebeurde om vier uur ‘s nachts en is vastgelegd door de camera’s die op het Waagplein hangen. De beelden tonen aan dat V. de agressieve man rustig bejegent maar dat er daarna wel sprake is van een val. Het OM vindt het aantoonbaar dat V. de man bewust een duw heeft gegeven en eist een schadevergoeding van 3.600 euro met daarbij een werkstraf van 40 uur wegens mishandeling met zwaar lichamelijk letsel tot gevolg.

V’s advocaat Gert Kaaij vraagt vrijspraak. De agressieve man misdroeg zich en V. wordt als beveiliger betaald om de orde te bewaken op het Waagplein. De uitspraak is op 31 januari.

Pin It
Bekeken: 4379x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/