GroenLinks Alkmaar krijgt zaterdag 21 januari bezoek van Zihni Özdil. De nummer acht op de kandidatenlijst van GroenLinks voor de Tweede Kamerverkiezingen gaat die dag helpen bij het huis-aan-huis campagnevoeren.

Zihni werd vooral bekend als columnist voor NRC Handelsblad. Deze functie legde hij neer nadat bekend werd dat hij kandidaat-kamerlid is geworden. Hij werkt nog wel als wetenschappelijk docent Global History aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zihni was de grote verrassing toen GroenLinks de kandidatenlijst bekendmaakte in november.

De Alkmaarse afdeling van GroenLinks is erg actief. Het is zaterdag al de vijfde keer dat vrijwilligers huis-aan- huis campagne voeren. Dit keer wordt aangebeld bij adressen in het Burgemeesterskwartier.

Pin It
Bekeken: 4076x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/