Restaurant Fellini Alkmaar heeft de Zilveren Tapknop verdiend. Donderdag is de prijs uitgereikt door Donald van Laar, accountmanager van Heineken Nederland. Met deze prijs mogen zij zich een van de beste horecazaken van Noord-Holland noemen. Daarnaast is het restaurant uitgeroepen tot beste nieuwkomer van regio Noord-Holland.

Ron Guijs, eigenaar van Fellini Alkmaar, is dolblij: “Het is geweldig dat we deze prijs hebben gekregen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. Het winnen van de Zilveren Tapknop is echt een blijk van waardering. En daar doen we het samen met ons team uiteindelijk allemaal voor!”

Jaarlijks doen ruim 2.000 horecaondernemers mee, die Heineken, Brand of Amstel op de tap hebben. Zij zijn herkenbaar aan het Goed Getapt-gevelschild, een kwaliteitskeurmerk. De bedrijven zijn meerdere keren beoordeeld door mystery guests en Fellini scoorde het op één na beste wat betreft gastheerschap, service en bierbehandeling. De Gouden Tapknop ging naar Eetcafé Meesters & Juffen in Heemskerk, de Bronzen Tapknop naar Spijkerman Eten & Drinken in Purmerend.

Foto v.l.n.r.: Sander van der Slikke en Ron Guijs van Fellini Alkmaar, Bart Bootsman van Heineken. (foto: Photo Republic)

Pin It
Bekeken: 5118x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/