Dinsdagmiddag 17 januari verzorgde meester boulanger Francois Brandt bij het Horizon College, locatie Heerhugowaard, masterclass brood bakken. Brandt maakte deel uit van het Nederlands Boulangerie Team en hij won vele prijzen, waaronder het wereldkampioenschap in 2010 in Parijs. Op uitnodiging van het ROC Horizon College kregen de bakkers en studenten in de bakkerij van de school de fijne kneepjes van het brood bakken uitgelegd. Er werd onder meer uitgelegd wat de invloed van water is op het deeg. Ook werd er croissantdeeg gemaakt en verwerkt tot verschillende producten.

Bakkers, en tevens praktijkopleiders van de studenten van het Horizon College, uit de gehele regio kwamen naar de masterclass, waaronder bakkerij Raat (Alkmaar), bakkerij Frank Rood (Oudkarspel) en bakkerij Kaandorp (Heiloo). (foto: Francois Brandt)

Pin It
Bekeken: 3336x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/