Op zaterdag 21 januari vindt in het muziektheater bij Music Centre Blue in Alkmaar een try-out plaats van de voorstelling 'Dubbel Leven' door Gerard Alderliefste.

Gerard Alderliefste leidt alweer twintig jaar twee levens. In het ene is hij verslavingsarts, in het andere is hij muzikant. In zijn eerste soloprogramma laat hij beide werelden samenkomen, de passie van de muzikant is niet zo heel anders dan de zucht van een verslaafde.

Gerard zingt en speelt eigen liedjes en covers, in het Frans en het Nederlands. En hij vertelt. Een theatercollege over partydrugs en verslaving. Een beetje jongensachtig, slim en met indrukwekkend veel energie.

De try-out begint om 20:00 uur is in twee blokken van driekwartier. Tickets à € 12,50 zijn per email te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Reserveer tijdig, er is slechts een beperkt aantal plaatsen. Music Centre Blue is gelegen aan de Edisonweg 7F. Meer informatie op mcblue.nl. (foto: directmap.nl)

Pin It
Bekeken: 3504x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/