Zaterdagavond wonnen de heren van DAW ook de tweede wedstrijd van 2017. In Lelystad werd hekkensluiter Houtrib met 11-14 verslagen. Het Alkmaarse team staat nu solide in de middenmoot op de zesde plaats, met 19 punten uit 13 wedstrijden.

Ondanks dat DAW drie spelers moest missen, begon het goed aan de wedstrijd. Halverwege de eerste periode stond al een 1-4 voorsprong op het bord. De Houtrib herpakte zich echter en voor het einde van de eerste periode stond het 4-4. Ook de tweede periode vertoonde dit beeld. DAW bouwde de voorsprong weer op naar 5-8, maar liet de Houtrib terugkomen tot 7-8.

Aan het begin van de derde periode benutte Jeroen Fennema, uiteindelijk de Alkmaarse topscoorder met zes goals, een strafworp die het verzet van de Houtrib leek te breken. Houtrib kon niet meer dichterbij komen dan tot op twee punten verschil. De voorsprong liep op naar 9-12 in de derde periode en in de laatste werd de eindstand van 11-14 bereikt.

DAW dankte de overwinning voor een groot deel aan Heren 2 spelers Max Noordanus en Marco Los, die na hun eigen wedstrijd in Utrecht bereid waren via Lelystad om te rijden en in te vallen voor de ontbrekende spelers.

Pin It
Bekeken: 3041x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/