Zaterdagavond werd in Nieuw-Vennip bij Judo Yushi de derde ronde in de hoofdklasse van de West-Friese-Judo-competitie gespeeld. Judoteam Topsport Tom van der Kolk uit Alkmaar voerde de ranglijst aan en bleef aan kop door winst op Topjudo Amsterdam Zuid-Oost en Dojo 't Loo uit Heiloo. De derde tegenstander, Kodokan uit Purmerend, leverde eenvoudige punten door niet op te komen draven.

De eerste wedstrijd werd zeer gemakkelijk gewonnen met 12-2. Vooral Jesse Timmer (-60 kg), mee op stage in Japan geweest, stond erg sterk te judoën. Ook Mark de Jong (-73 kg) wierp zijn tegenstander met een mooie techniek, een ipon seoi-nage (schouderworp), perfect op de rug.

Tegen Dojo 't Loo was Van der Kolk ook duidelijk het sterkste. In het eerste klasse, de -55 kg, wist Dylan van der Kolk makkelijk te winnen met een paar mooie acties en afrondend een verwurging met de benen. Perry Boer (-60 kg) won vervolgens sterk met een mooie uchi-mata (heupworp). De eindstand werd 10-4.

Met de overtuigende zeges is het team van Topsport Tom van der Kolk goed op koers voor het kampioenschap.

Pin It
Bekeken: 3467x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/