Sinds 2015 trainen talentvolle Noord-Hollandse triatleten al in het Alkmaarse Regionaal Trainingscentrum van de triathlonbond (NTB). Sinds kort maken ook leden van de paralympische selectie gebruik van deze locatie. De thuishaven blijft Sittard, maar de extra locatie maakt het programma voor diverse triatleten toegankelijker, en de complete ploeg kan nu ook in de duinen en de zee trainen.

De triathlonselectie is op weg naar de Paralympische Spelen in Tokio en traint nu met bondscoach Bas de Bruin afwisselend in Alkmaar en Sittard. In Alkmaar wordt gebruikt gemaakt van de wielerbaan, waar ook krachttraining mogelijk is, en in de Hoornse Vaart wordt gezwommen. Het achterland levert prachtige afwisseling voor de trainingen. In de selectie zit onder andere Geert Schipper. De 39-jarige triatleet uit Spanbroek won zilver in Rio de Janeiro.

Raymond Koen van Topsport Alkmaar is trots op de uitbreiding: “Deze Paralympische sporters zijn een groot voorbeeld voor iedereen.” Voor sporters met of zonder beperking is er voldoende ruimte om kennis te maken met deze helden. Wil graag eens mee wil trainen kan contact opnemen met de triathlonbond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3020x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/