Zaterdag 4 februari is er een gezellige rommelmarkt in het Vlijthof. Van 12.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers komen rommelen tussen de spullen die de mensen verkopen. Er is van alles te koop, van kleding tot aan zelfgemaakte creaties. Het Vlijthof is te vinden bij Winkelcentrum De Mare aan het Beneluxplein 1, 1825 RT in Alkmaar.

Er zijn ook tafels van 90 bij 90 cm te huur voor 5 euro per tafel. Wie voornamelijk kleding te verkopen heeft kan voor 5 euro een kledingrek huren. Een tafel en een kledingrek samen kosten 6 euro. Er is voldoende parkeergelegenheid en het Vlijthof is rolstoeltoegankelijk. Voor vragen en meer informatie kan worden gemaild Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 4298x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/