Alkmaar Centraal

De gloednieuwe tennishal en gymzaal van Sportcentrum De Beeck is maandag officieel geopend door Adriaan Slob, directeur van de Adriaan Roland Holstschool en wethouders Jan Mesu (Welzijn en Onderwijs) en Peter van Huissteden (Sport) van Bergen. Onder luide aanmoediging van een flink aantal leerlingen van de Adriaan Roland Holstschool namen de wethouders het racket ter hand en speelden een sportief spelletje op de nieuwe vloer.

Vorig jaar nam Holland Sport BV de exploitatie van De Beeck op zich. Na diverse gesprekken met gebruikers, waaronder veel tennissers en de gymleraren van de Adriaan Roland Holstschool, is besloten de hal in twee delen op te delen. Een derde van de hal is door middel van een permanente scheidingswand afgezonderd en geschikt gemaakt voor veilige en goed uitgeruste sportlessen.

In het overige deel van de hal zijn twee nieuwe tennisvloeren aangelegd. Deze vloer is voorzien van een speciale coating en ook de geluidsdemping is verbeterd. Bovendien is één van de tennisbanen uitgerust met een camerasysteem waarmee de sporter zijn/haar slag vertraagd terug kan zien en analyseren.

“We zijn ontzettend blij met de verbouwing van deze mooie sporthal. Ervaringen en sportprestaties op de baan mogen zeker met ons gedeeld worden, we zijn benieuwd!”, aldus Eddy Bakker, exploitatiemanager van De Beeck.

Wethouder Jan Mesu is tevreden met de gymzaal voor de Adriaan Roland Holstschool. “De school heeft nu de beschikking over een mooie gymzaal die aan alle moderne eisen voldoet. De gymzaal is afgescheiden van het overige sportgedeelte en heeft een prima akoestiek.”

De tennishal en sportzaal kan door eenieder worden gereserveerd. Meer informatie is te vinden op www.debeeck.nl/tennis of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: aangeleverd)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl