Alkmaar Centraal

Dag en Dauw is voor veel ouderen in de regio een begrip. Sinds een jaar bruisen de dinsdagochtenden bij Artiance en Bibliotheek Kennemerwaard van de activiteiten voor en door senioren. Ook organiseren de vrijwilligers twee keer per jaar een gezellig, uitdagend, creatief en bijzonder evenement.

Van 7 februari tot en met 18 april zijn senioren dinsdags van 10.00 tot 11.30 uur weer van harte welkom. De eerste Dag en Dauw is een opzwepende workshop djembé bij Artiance, onder leiding van docent Michael Agbodo. Vorige keer was deze workshop zeer populair. Met tientallen exotische trommels en opzwepende ritmes wordt een indrukwekkend schouw- en hoorspel gecreëerd. Vooraf reserveren is belangrijk, want er is een beperkt aantal trommels beschikbaar en vol is vol!

Elke Dag en Dauw kost € 5 per persoon, inclusief kopje koffie of thee. Het hele programma staat op bibliotheekkennemerwaard.nl en artiance.nl. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tegen een kleine vergoeding kan men door vrijwilligers gehaald en gebracht worden, neem hiervoor contact op met Ria de Ridder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-23188948).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl