Alkmaar Centraal

Raoul Vries is onlangs gestart met individuele coaching van mannen met burn-out en overspannenheid in Wijkcentrum Daalmeer te Alkmaar. Hij wil het taboe over burn-out en persoonlijke ontwikkeling bij mannen doorbreken. De eigen kracht van de cliënten vormt de kern van zijn werk. 

Het begon allemaal met een blog. Een logisch gevolg was de coaching. De naam werd ‘Moedige Mannen coaching’, want het vergt moed om jezelf verder te ontwikkelen. Als mannen doen waar hun kracht ligt zijn zij gelukkiger en halen meer voldoening uit hun leven.

Uit TNO-onderzoek blijkt dat 28,5% van de werkende mannen zich leeg voelt aan het eind van de werkdag en 13% burn-out klachten heeft. Stress is tegenwoordig de hoofdoorzaak van ziekte op de werkvloer. Maar Nederlandse mannen praten hier niet snel over (in Amerika is men verder), terwijl goede steun juist zo belangrijk is.

De coaching is primair oplossingsgericht en er wordt gebruik gemaakt van motiverende gespreksvoering, positieve psychologie en Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Sessies kunnen zowel online als face-to-face plaatsvinden, in Wijkcentrum Daalmeer of op locatie.

Meer informatie over Moedige Mannen Coaching is te vinden op moedigemannen.nl en Facebook.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl