Alkmaar Centraal

Vrijdag is het dan zo ver: de opening van het Showhero Hotel. Tot en met zondag geeft een team van 60 mensen met een beperking de hotelgasten van het King’s Inn City Hotel in Alkmaar een bijzonder verblijf, met een beetje hulp van Stichting Showhero en het reguliere personeel. Ze nemen alle taken over en zorgen voor een flinke dosis entertainment. Een unieke ervaring voor de gast, het vaste én het tijdelijke personeel! Met de inkomsten realiseert de stichting dromen van mensen met een beperking.

Drie dagen lang staat de King’s Inn in het teken van mensen met een beperking. Het tijdelijke hotelpersoneel bemant de receptie, bereidt en serveert de lekkerste gerechten en verzorgt de roomservice. In de pub draait alles om gezelligheid en entertainment. Op het podium verschijnen onder andere Alfon Oekie, Sweet Le Freak en Bernard Karsten. Ook in de kamers kan men genieten van het enthousiaste en creatieve personeel: luister naar verhalen in Annemiek’s Verhalenkamer, zing mee met smartlappen in het Eric Stam-café of doe mee aan de workshops. Er zijn ook een darttoernooi en een popquiz.

De oprichters van Stichting Showhero zijn Maurice van der Poll (28) en Lucas Bugter (28), twee vrienden uit de omgeving van Alkmaar. De stichting ziet talent in elk individu en organiseert activiteiten voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, waarbij ze volop in de schijnwerpers staan en iedereen een held is. Meer info op showhero.nl.

Hotelkamers en slaapplekken in hostelkamers van het Showhero Hotel zijn te boeken via kings-inn.com, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of 072-5110112.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl