Alkmaar Centraal

Pruttelende pannen met snert; erwten, uien, aardappel, prei, wortelen en natuurlijk knolselderij én wellicht één of meer geheime ingrediënten... zaterdag 28 januari nemen veertien deelnemers deel aan het NK Snert koken in Zuidschermer. Titelverdediger Ineke Luybé doet weer mee. Onder leiding van Willem Kaspers zal een vakkundige jury zijn oordeel geven over wie de Snertbokaal 2017 verdient.

De wedstrijd tijdens het SnertEvent in de schuur van Boer Ted en Nicoline Vaalburg begint om 10:00 uur. Het Event is verder een dag vol gezelligheid die altijd veel bezoekers trekt. Er is een boerenmarkt streekproducten en heerlijke recepten, gebonden aan de streek en het seizoen. Je kunt bekijken hoe knolselderij gewassen en verpakt wordt en er staan diverse machines om te bewonderen. En dan is er nog de gezellige horecahoek met leuke muziek.

Iedereen is van harte welkom van 10:00 tot 17:00 uur. Wie zich nog wil inschrijven voor het NK Snert koken, kan zich opgeven via u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk voor informatie op boerted.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl