Alkmaar Centraal

De veteranen van Kolping Boys gaan vrijdag op de foto voor een heuse kalender. Dit doen zij om geld in te zamelen voor Wendy Nijs uit Bergen, de moeder van de 8-jarige Fay. De 34-jarige Wendy lijdt aan een zeer agressieve vorm van baarmoederhalskanker. In Nederland is zij uitbehandeld, maar in Amerika liggen nog kansen. In Houston staat 's werelds meest vooruitstrevende ziekenhuis qua onderzoek en behandelingen van kanker. Maar alleen al de second opinion kost al minimaal $ 27.800 USD en die wordt niet vergoed.

Artsen hadden tijdens meerdere operaties een belangrijke tumor over het hoofd gezien ondanks aanhoudende klachten. Wendy bleef aandringen bij de dokter en helaas bleek haar gevoel uiteindelijk te kloppen. De kanker was terug en inmiddels verspreid over haar hele lichaam. De nog altijd strijdlustige alleenstaande moeder pakt alles aan om beter te worden. Een zware strijd in de wirwar van de medische wereld, maar ze zet door en neemt geen genoegen met "Geniet nog van de tijd die je hebt". Wendy werkt mee aan onderzoeken en krijgt naast chemokuren bestralingen tegen de pijn. Maar daar houdt het in Nederland mee op.

Ook de veteranen van Kolping nemen geen genoegen met "Geniet nog even". Hoe ze op de foto gaan, is nog niet verklapt, maar vrijdag wordt dat duidelijk.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl