Donderdag vond een pro-formazitting plaats over de gewelddadige beroving van vijf jongens in het Heilooërbos in mei 2016. De daders schopten en sloegen de jongens en bedreigden hen met een schroevendraaier, en dwongen hen om hun geld, telefoons en andere kostbaarheden af te staan. De daders maakten twee brommers, drie telefoons en drie portemonnees buit. Na de overval vluchtten ze weg op twee brommers van de jongens.

Een van de verdachten is Mike U. uit Hengelo. Hij had nog een celstraf van vijf maanden openstaan wegens meerdere inbraken in Overijssel; daarom verzocht zijn raadsman om hem te schorsen van voorlopige hechtenis zodat hij die straf alvast kan gaan uitzitten. Op 22 april wordt de zaak verder inhoudelijk behandeld.

 

Pin It
Bekeken: 3328x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/