Stichting Learncare opent op 4 februari van 13.00 uur tot 17.00 uur een inspirerende technologiecampus in Overstad Alkmaar. Iedereen, van jong tot oud, kan hier kennismaken met nieuwe technologieën. Aan het einde de Open Dag verloot Stichting Learncare een robot ter waarde van € 70. 

Velen hebben nauwelijks inzicht in de technologische ontwikkelingen en zullen nooit een robot van dichtbij zien. De kloof tussen deze mensen en de ontwikkelaars wordt steeds groter, zeker omdat ontwikkelingen soms zo snel gaan. Het doel van de stichting is de bestaande kenniskloof te verkleinen.

Op de campus zijn de nieuwste ontwikkelingen te zien en je kunt technologie zelf uitproberen. Er worden workshops gehouden en er zijn robots om met eenvoudig geschreven codes opdrachten te laten uitvoeren. Vooral leuk voor nieuwsgierige kinderen vanaf 4 jaar oud! Je kunt op de campus ook diverse robots kopen. Daarmee help je meteen de stichting, die de mensvormige robots Pepper en Nao en de Hololens hoog op hun verlanglijstje hebben staan.

De technologiecampus is gevestigd in Businesscentre Overstad, de ingang is aan De Jagerstraat 26 op de tweede etage. Iedereen is harte welkom, de toegang is gratis. Meer op stltc.nl.

 

Bekeken: 3837x