De Stichting Alkmaarse Kamermuziek presenteert op dinsdag 31 januari 'Venga aventurero', oftewel 'Kom Avonturier!' in Theater De Vest. Dit is een uniek project, niet alleen door afwisseling van instrumentale, gezongen en vertelde bijdragen, maar ook door de samenwerking tussen en ensemble van specialisten en een voortreffelijk amateurkamerkoor.

De uitvoering is in handen van het Ensemble Corona, bestaande uit Valeria Mignaco (sopraan), Heleen Gerretsen (blokfluiten en cornetto), Margo Fontijne (viola da gamba) en Alfonso Marín (luit) samen met het Vocaal ensemble Larynx onder leiding van Martine des Tombe.

'Venga aventurero' is een prachtig en avontuurlijk programma met veel Spaanse muziek: Ensaladas, Villancicos, Cantigas, 16e-eeuwse improvisaties op 20e-eeuwse koormuziek en nog veel meer.

Het concert begint om 20:15 uur in de Grote Zaal. Kaarten à € 20 zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de zaal op de avond van het concert.

Pin It
Bekeken: 2966x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/