Boven verwachting. Zo verliep het afgelopen weekend bij wat inmiddels misschien wel Alkmaars bekendste hotel is geworden; King’s Inn in de koningstraat. Het hotel werd vrijdag 'overgenomen' door mensen met een verstandelijke beperking.

De drijvende kracht achter deze opmerkelijke actie is Showhero dat eerder al furore maakte in Alkmaar met een Glazen Huis dat ook gevuld was met mensen met een beperking. Dat is namelijk wat Showhero doet; het realiseren van wensen voor mensen met een beperking. En dat kan op de nodige symphatie rekenen zo bleek maar weer, want het hotel zat twee dagen lang stampvol.

Niet zo vreemd wanneer je de Facebookreactie's op de video leest. Hoogtpunt van het weekend was een veiling die er voor moest zorgen dat Showhero ook na dit succes door kan gaan met het realiseren van wensen. En dat is gelukt, want de veiling leverde ruim 9000 euro op. Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp was één van de hotelgasten en maakte een fotoreportage die op onze Facebookpagina te zien is.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl