Alkmaar Centraal

De wedstrijd van zaterdagavond was voor de waterpolodames van DAW weer eentje in het rijtje van een tegenstander met de betere schutter. De Gouwe 2 uit Waddinxveen, solide middenmoter in de 2e Bondsklasse A, dwong de nummer tien van elf vaak tot afstandsschoten, wat juist lastig was door een aantal schouder- en rugblessures. Gevolg was een verlies met 2-6.

Tot en met het tweede kwart was er voor DAW nog zicht op een goed resultaat. De Gouwe 2 opende met de enige score niet gemaakt terwijl een opponent straftijd uitzat, Saskia Kansen pareerde nog in het eerste kwart. Na twee kwarten stond het 1-2. In het derde sloeg Waddinxveen echter toe met drie punten. Een zwemmende oplossing lag niet echt voorhanden, dus DAW moest vanuit de tweede lijn schieten, voor nu een handicap. Met daarbij nog de pech dat diverse doelpogingen het houtwerk troffen. Dit bracht de score voor DAW tot een magere 2-6. De tweede goal, in het laatste kwart gemaakt door een van de twee benjamins Marleen Jonker, was daarvan de mooiste.

Over veertien dagen is de volgende wedstrijd weer in de Hoornse Vaart en de DAW-dames hopen dan weer op volle sterkte en blessurevrij aan te treden. Ze bivakkeren nu op de tiende plek van de elf, met negen punten uit dertien wedstrijden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl