Alkmaar Centraal

Sinds de opening in 2008 stonden vele nationale en internationale grootheden als Jett Rebel, Sepultura, Kensington en Chef’ Special op het podium aan de Breedstraat 33 in Alkmaar. Daar kwam zaterdag definitief een eind aan met een uitverkocht Verhuisfest. In mei opent Victorie haar nieuwe pand en met Kim Wilde, Walter Trout en Monster Magnet zal het grote namen regenen.

Toen Atlantis in 2008 opende waaide er een nieuwe, frisse, wind door Alkmaar. Nationale en internationale grootheden wisten de Breedstraat te vinden en er ontstond ook een levendige dance-scene die overeind bleef na de naamswisseling. Locals als 3Gram zetten er succesvolle concepten neer als Gramdioos, met technogrootheden van over de hele wereld. Lokale DJ’s groeiden op in Victorie en schopten het tot grote feesten door het hele land. Ook eigen concepten als het Winterpeen Festival en Silent Everything werden hits.

De mensen achter Victorie hebben iets neergezet waar ze trots op mogen zijn, maar zijn van plan om straks in de Pettemerstraat nog iets veel mooiers neer te zetten. Er wordt hard gewerkt aan het programma en de eerste namen zijn reeds geboekt. Zo is de verkoop al gestart voor grootheden als Kim Wilde (laatste kaarten!), Monster Magnet, Walter Trout en DevilDriver. 

Voor meer informatie over de programmering in het nieuwe pand, ga naar podiumvictorie.nl. Hou ook Facebook in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl