In de nacht van woensdag op donderdag heeft een gast van het Golden Tulip Hotel een grote hoeveelheid spullen uit de hotelkamers ontvreemd. Dit schrijft het NHD. De man had een overnachting geboekt, en is tussen middernacht en 6.00 uur bezig geweest.

Zijn buit, ter waarde van een paar duizend euro, riep verbazing op bij manager Rein Pastoor van het hotel: de dief heeft onder andere kluisjes, waterkokers, telefoons en een grote hoeveelheid theezakjes, suikerzakjes en koffiesticks meegenomen. De man had eerder al eens in het hotel overnacht en heeft toen waarschijnlijk verkend hoe hij te werk kon gaan. Pastoor vermoedt dat hij om een kamer op de eerste verdieping had gevraagd omdat hij vanaf daar een goede vluchtroute had.

De dief is echter slordig geweest bij het vervoeren van zijn buit, want hij is vele theezakjes onderweg verloren. Zijn naam is bekend bij het hotel en Pastoor heeft de camerabeelden waarop de dief te zien is online gezet, en verwacht dat hij snel wordt gevonden.

Pin It
Bekeken: 4687x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/