Alkmaar Centraal

Voor Mixtream 2017 zijn de voorbereidingen alweer gestart. Zondag 27 augustus vindt het festival weer plaats in het Rosarium in Heerhugowaard. Artiesten uit binnen- en buitenland staan op het programma en natuurlijk hoort daar regionaal talent bij. Bands en dj’s uit de buurt worden uitgenodigd om mee te doen aan de Mixtream Contest en zo een felbegeerde plek op het festival te veroveren.

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 april zijn de voorronden van de Mixtream Contest in J.C. Kompleks in Heerhugowaard. Op zaterdag 20 mei is de finale in Cool kunst en cultuur. Uiteindelijk zijn er vier winnaars: zowel het publiek als de jury kiezen hun favoriete band en dj.

Stichting Mixtream biedt met de Contest een unieke kans aan regionaal talent om ervaring op te doen, naamsbekendheid te verwerven en een stap te zetten richting het professionele circuit. Naast een optreden krijgen de winnaars workshops en masterclasses van professionals.

Inschrijven voor de Mixtream Contest kan tot en met zondag 26 februari via Facebook. Twee weken daarna worden de deelnemers bekendgemaakt. Op de pagina is ook meer over het festival te vinden. (foto Mischa Nieuwboer)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl