Mensen die regelmatig over de Texelsebrug of de Nelson Mandelabrug rijden krijgen nog wel eens te maken met een brug die langer open staat, slagbomen die langer dan nodig dicht blijven of lichten die gaan knipperen zonder dat slagbomen vervolgens sluiten. "Schering en inslag bijna iedere dag als het koud is", wordt het NHD zelfs verteld door iemand die dagelijks de Nelson Mandelabrug over gaat.

 

De gemeente geeft tegenover het dagblad toe dat het beter kan. Het gaat volgens de woordvoerder om een testfase die bijna afgerond is. Het mechaniek van de Texelsebrug is vernieuwd en de bijbehorende software wordt af en toe getest, met als gevolg dat de brug een paar minuten langer open blijft staan. Bij de Nelson Mandelabrug gaat het om kinderziekten. Een component werkt bij lage temperaturen inderdaad niet goed, hier wordt 'hard aan gewerkt'.

Pin It
Bekeken: 3754x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/