Een groepsgesprek voor alle Alkmaarders is sinds kort beschikbaar via de veelgebruikte mobiele app Telegram. Oproepjes, roddels, gewoon een babbeltje; alles mag maar niets hoeft. 

"Er zijn zeer nuttige groeps-apps zoals de buurtpreventie-apps, maar ook facebookpagina's voor Alkmaar. Deze hebben echter veelal een specifiek doel zoals het veilighouden van een buurt of verkoop van spullen en diensten", legt Tim Joppe uit. Hij merkte dat er behoefte was aan een algemenere groep. "Lokale gebeurtenissen, nieuwtjes, roddels, pech langs de weg, huisdier kwijt. Onderwerpen waarbij snelle communicatie handig is, maar die tot nu toe nauwelijks gedekt worden door de bestaande kanalen."

Tim koos voor Telegram omdat hier, in tegenstelling tot WhatApp, geen maximum aantal deelnemers per groep is en je telefoonnummer onzichtbaar kan blijven.

"Om effectief te zijn willen we zoveel mogelijk deelnemers verwelkomen. Dit met een zo laag mogelijke (privacy)drempel. Iedere inwoner van de gemeente Alkmaar, maar ook andere geïntereseerden zijn zeer welkom."

Klik mobiel op: https://t.me/joinchat/AAAAAEBaIwweflbQQoPYyQ, Er is ook een PC, Mac en Linux opties.

Pin It
Bekeken: 4815x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/