Op 19 februari organiseert Victorie Plaza in Alkmaar een drie uur durende spinnig marathon. Doel is om Ellen Klinkeberg te helpen met haar gevecht tegen de slopende ziekte van Lyme. Hier vecht zij al ruim zes jaar tegen en helaas redt ze dat gevecht niet meer alleen. Eens was Ellen supersportief, maar daar is niets meer van over.

De ziekte van Lyme is een bacteriële infectie, die kan leiden tot ontstekingen in het zenuwgestel, gewrichten en het hart, tot verlamming en uiteindelijk de dood. In Nederland is Ellen uitbehandeld, maar in Amerika heeft ze 95% kans op genezing. Daar heeft ze hard steun voor nodig van de medemens voor nodig, want die behandeling kost € 50.000. 

Iedereen die Ellen wil steunen, is van harte welkom tussen 10:30 en 13:30 uur bij Victorie Plaza om de volledige drie uur mee te spinnen, of een deel van de tijd mee te doen. Meer informatie op Facebook.

Pin It
Bekeken: 3625x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/