Zes studenten van het ROC Horizon College hebben zich geplaatst voor de landelijke finales van Skills Heroes, de vakwedstrijd voor mbo'ers. Bij 's lands beste acht hebben zich geplaatst gastvrouwen Sabrina Philipsen (Alkmaar) en Renske Weeda (Castricum), de verzorgers Chayenne de Jong (Alkmaar) en Olga Laan (Castricum), allround timmerman Victor Kaandorp (Ursem) en verpleegkundige Rowan Tom (Purmerend).

De finales vinden plaats van 16 tot en met 18 maart in de Amsterdamse RAI. Aan de nationale titel zit een ticket vast voor de WorldSkills in oktober te Abu Dhabi, behalve in de discipline Verzorgende IG. Hiervoor zijn nog geen WorldSkills.

De Skills-wedstrijden zijn door het ministerie van OCW aangewezen om excellentie in het mbo-onderwijs te bevorderen. De wedstrijden maken dan ook deel uit van het excellentieprogramma van het Horizon College. Meer info op skillsheroes.nl.

Op de foto v.l.n.r.: docente Ingrid Mathot, Olga Laan, Sabrina Philipsen en Renske Weeda

Pin It
Bekeken: 4106x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/