Op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari is alweer de 7e editie van het Hielander Whisky Festival, met de oer-Schot Wullie MacMorland als gastheer. In de Grote Kerk Alkmaar zijn op zo’n 2.500 m2 de beste whisky’s te vinden en ook Schotse lekkernijen van Hielander. Er is een uitgebreid randprogramma. Je kunt uitgebreid uitleg krijgen over de whisky’s en over de distilleerderijen waar ze geproduceerd worden. Ook andere onderwerpen komen aan de orde, zoals productieproces, kenmerken van whisky’s, hout en vaten, water en turf, ketels en andere technische aspecten.

Er zijn drie sessies van vier uur, maar alleen die op 10 februari, vanaf 19.00 uur, is nog niet uitverkocht. Iedere bezoeker krijgt bij aankomst een origineel proefglas met opdruk en een festivalboekje. Een kwartier later wordt het festival geopend.

Entree kost € 35, inclusief proefglas, festivalboekje en proeven van de meest gangbare whisky's. Voor meer bijzondere whisky's moet bijbetaald worden. Er geldt een minimum leeftijd van 18 jaar. Geldig identiteitsbewijs is verplicht. Meer informatie op hielanderwhiskyfestival.nl.

Pin It
Bekeken: 3903x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/