De AZ Voetbalschool heeft voor haar seminar op donderdag 9 februari Prof. Dr. Peter Beek uitgenodigd. De hoogleraar coördinatiedynamica zal uitgebreid vertellen over motorisch leren. Ook is er een panel met Beek, spits Wout Weghorst en assistent-trainer Dennis Haar.

Tijdens het AZ Voetbalschool Seminar worden ruim 400 trainers, coaches, leiders, coördinatoren en bestuursleden van Noord-Hollandse voetbalclubs verwacht in het AFAS-stadion. Prof. Dr. Peter Beek, hoogleraar bij de Faculteit Bewegingswetenschappen aan de VU Amsterdam, promoveerde op motorisch leren en zal nieuwe, praktische en relevante inzichten in techniektraining delen. Later op de avond schuift Beek aan bij een panel onder leiding van Paul Brandenburg, Hoofd Jeugdopleiding van AZ. Vragen als ‘kunnen alle jeugdspelers topsporter worden?’ en ‘welke training hebben zij nodig om beter te worden?’ staan centraal. Ook Wout Weghorst en Dennis Haar schuiven aan.

Het seminar duurt van 18:30 uur tot circa 21:30 uur. Inschrijven kan via AZ.nl/AZ-Seminar. De AZ Voetbalschool is een samenwerking tussen AZ en amateurverenigingen in de regio met als doel kennis te delen en gezamenlijk het voetbal in Noord-Holland naar een hoger plan te tillen.

Pin It
Bekeken: 3159x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/