Heel af en toe ontdek je iets wat er daarvoor nog niet was. Iets waarvan iedereen die het ziet, vóelt dat het nieuw is. De eerste voorstelling van Herman in een bakje geitenkwark was hier een lichtend voorbeeld van en met de tweede doen ze dat kunstje nog eens dunnetjes over.

Geen idee waar dit over gaat? Hoog tijd om af te reizen naar het theater voor een avond die de verwachtingen van zelfs de meest doorgewinterde ontdekkingsreiziger zal overtreffen. Humor? Check. Muziek? Check. Avontuur?

"Deze vier jongens weten op een bijna slapstickachtige manier humor terug te brengen tot de essentie.” schreef The Post Online.

Herman in een bakje geitenkwark - 2 is op zaterdag 11 februari om 20:30 uur in Theater De Vest. Meer informatie op theaterdevest.nl,

Pin It
Bekeken: 3011x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/