Muziekcentrum Tjarda gaat weer terug in de tijd, en wel op vrijdagavond 10 februari. Deze keer gaat er een schepje bovenop met Blue Coat en BACKTOBASIX.

De formatie Blue Coat heeft vele Jazz Standards op het repertoire staan en ook behoorlijk wat Latin en Blues. Hun open sound geeft ruimte voor veel dynamiek en improvisaties vooral in de intieme Jazz ballads. Ook het meer swingende werk wordt niet geschuwd, want speelvreugde staat bij de Blue Coaters hoog in het vaandel.

BACKTOBASIX gaat, zoals de naam al aangeeft, terug naar de jaren waarin de meest onvergetelijke, en meest gekopieerde, songs zijn geboren: de SIXties! De band speelt het stevige en swingende werk, zoals van de Kinks, Stones, Beatles, Golden Earring, maar ook minder grote namen.

Oude Meuk is Leuk duurt van 21:00 uur tot middernacht. Meer informatie op muziekcentrumtjarda.nl en Facebook.

Pin It
Bekeken: 4350x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/