MEE & De Wering organiseert in het regiokantoor in Alkmaar vanaf maandag 6 maart de cursus Zelfstandig Wonen. Deze cursus is bedoeld voor moeilijk lerenden die zelfstandig wonen of dit van plan zijn te gaan doen. De cursus bestaat uit negen bijeenkomsten op maandag, van 14.30 tot 16.00 uur.

In de cursus worden allerlei onderwerpen behandeld die van belang zijn bij het zelfstandig wonen. Er moet veel geregeld worden, bijvoorbeeld het betalen van rekeningen, de post, schoonmaken, boodschappen doen en contacten leggen in de buurt. Als je dit allemaal zelf moet organiseren, kan dat best lastig zijn. Je krijgt tips en trucs om alles op een praktische wijze te regelen. Er is ruim gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen, samen te oefenen en van elkaar te leren.

Aanmelden kan bij de cursusleiders Marlieke Veenstra of Gundula Mertin via 088-6522522. De kosten voor de hele cursus bedragen € 10. Het regiokantoor is gelegen aan de James Wattstraat 5. Meer informatie op meenwh.nl onder het cursusaanbod.

Pin It
Bekeken: 3563x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/