Op maandag 13 februari start op basisschool Kardinaal de Jong in Alkmaar op feestelijke wijze de Bibliotheek op School. Deze bibliotheek is een landelijke educatieve aanpak van bibliotheken, het basisonderwijs en gemeenten, bedoeld om het leesplezier van kinderen te vergroten. Kinderen die met plezier lezen, lezen meer en vergroten zo sneller hun lees- en taalvaardigheid en informatie- en mediavaardigheden. Daar hebben ze hun hele leven baat bij.

De feestelijke opening beegint om 11.00 uur. Jan Kaldenbach, manager Innovatie en Ontwikkeling van Bibliotheek Kennemerwaard en Michael Vader, schooldirecteur van de Kardinaal de Jong, ondertekenen na een welkomstwoord het contract. Daarna verrichten leerlingen de openingshandeling.

Er zijn al een groot aantal scholen in het bereik van Bibliotheek Kennemerwaard die werken met de aanpak van de Bibliotheek op School (06-10275562 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Pin It
Bekeken: 3935x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/