00:00
55
00:00

Startende ondernemers hebben vaak goede ideeën, maar de stap om zo'n idee te realiseren blijkt dan niet zelden te groot vanwege de angst voor een mislukking. En dat staat innovatie in de weg, zo vindt Startup NHN. Startup NHN wil een klimaat creëren in Noord-Holland Noord waar overheid, onderwijs en ondernemers meer of anders samen gaan werken zodat talent in de regio ook echt een kans krijgt om tot bloei te komen.

Dinsdagavond vond in de Graham Bell zaal van de telefooncentrale de kick off plaats van Startup nhn. Om de daad bij het woord te voegen kregen drie startende ondernemers de kans om hun idee te promoten tijdens een pitch van 10 minuten. De presentaties varieerden van een speciale insulinepomp voor diabetes patiënten tot een verplaatsbare laadpaal (accu) voor verschillende elektrische doeleinden.

Na de pitch is was er de mogelijkheid om vragen te stellen voor geïnteresseerde investeerders waarna er wellicht een samenwerking ontstaat tijdens de onvermijdelijke borrel. Dat kán zijn met die ene investeerder of met iemand die mee wil denken of iemand die een (weder)dienst in huis heeft om het doel te behalen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl