Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00

Vanochtend ging de zesde editie van de Rabo AZ Voetbaltoer van start. Dit jaar hebben meer dan 80 klassen, met totaal meer dan 2.000 leerlingen, zich opgegeven voor het maatschappelijk initiatief van Rabobank en AZ. De hoofdaftrap vond om 09:00 uur plaats bij basisschool De Vlindertuin in Heerhugowaard. AZ-speler Ron Vlaar verrichtte daar de officiële handeling samen met de leerlingen. Ook directeur Algemene Zaken Robert Eenhoorn was aanwezig.

De Rabo AZ Voetbaltoer is een uniek project waarbij leerlingen uit groep 7 en 8 negen weken lang op een sportieve manier kennis maken met de maatschappelijke thema’s Omgaan met geld, Voeding, Respect en Samenwerken & Bewegen. Door middel van filmpjes en praktijkvoorbeelden wordt het initiatief voor de kinderen aantrekkelijk en leerzaam gemaakt.

Dit jaar strijden de klassen weer om de hoofdprijs: een Rabo AZ Voetbaltoer-clinic onder leiding van een officiële AZ-jeugdtrainer. Om mee te dingen, dienen de klassen in april en mei hun eindopdrachten in te leveren. De klas die alle opdrachten het best heeft uitgevoerd, maakt kans op één van de 28 voetbal-clinics.

Voor meer informatie over de Rabo AZ voetbaltoer, ga naar raboazvoetbaltoer.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl