De inzamelingsactie van Hollandlamp voor de 2-jarige Diamantino uit Beek en Donk heeft € 750 én een huis vol verlichting opgeleverd. Jeroen Workum, directeur van het Heerhugowaardse bedrijf, is tevreden over de regionale steun voor de gehandicapte Diamantino: “Prachtig om te zien hoe ondernemers de ouders van deze jongen een hart onder de riem hebben gestoken.”

Afgelopen weekend reed Jeroen naar Beek en Donk om de cheque van € 750 aan Diamantino's ouders Suzanne en Patrick te overhandigen en energiebesparende lampen te installeren, goed voor zo’n € 500 aan besparing per jaar. “Beide ouders schoten in de tranen. Ikzelf hield het nog maar net droog”, bekent Jeroen. “Het moment waarop vader Patrick zichzelf driemaal in de arm kneep om te kijken of hij niet droomde, bezorgde mij kippenvel.”

Aanleiding van Jeroen's initiatief was een oproep van Suzanne en Patrick bij de Coen en Sander-show. Om hun gehandicapte zoon te kunnen vervoeren, hebben ze duizenden euro’s nodig voor de aanpassing van hun bus. Met een crowdfundingactie willen ze het benodigde bedrag inzamelen. Tientallen lokale ondernemers uit de regio Alkmaar, hoorden van Jeroen's initiatief. “Spontaan benaderden ze me om samen een donatie te doen”, vertelt de trotse directeur van Hollandlamp.

Pin It
Bekeken: 2754x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/