Op 25 februari komt theatergroep Op en Top Vrouw met haar liedjescabaret naar Alkmaar. Door middel van muziek en multimedia vormt het verhaal van de moderne vrouw in deze tijd. Als single, moeder en pasgetrouwde vrouw. Situaties waar je in terecht kunt komen en hoe daarmee omgegaan wordt, ook als Christen.

Onder pianobegeleiding geeft het damestrio van Op en Top Vrouw verfrissende liedjescabaret met een lach en een traan. Hilarische liedjes als "de Bevallingsblues", "Hulp van Boven" en "Trouwjurk" zorgen voor een feest der herkenning bij menig vrouw, terwijl nummers als "Single" en "Ik mis je zo" juist een hele gevoelige kant van het vrouw-zijn blootleggen.

Het bezoek aan Alkmaar is onderdeel van een vijfdelige "Windstreken" tour door Nederland. De show wordt gehouden bij Citylight aan de Helderseweg, in samenwerking met MamaSamen. Aanvang is om 20:00 uur en kost € 14,05 inclusief servicekosten. Meer info en reserveren via opentopvrouw.nl en Facebook. Kijk ook de promofilm op YouTube.

Pin It
Bekeken: 3186x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/