De oer-Alkmaarse speelgoedwinkel De Houten Trein aan de Voordam heeft voor de derde achtereenvolgende keer de Alkmaar Prachtstad winkelverkiezing gewonnen.

René Krabbenbosch, eigenaar van de Houten Trein, was desondanks toch nog erg verrast toen bekend werd dat zijn winkel ook dit keer weer de eerste prijs in de wacht had gesleept. "Wat ben ik trots zeg!", was zijn reactie. "Dit is heel speciaal! Na deze titel twee keer te hebben gewonnen had ik niet verwacht om nogmaals de grote winnaar te zijn".

De tweede plaats is voor SPRDLX Store in de Huigbrouwersstraat. Oprichtster Anita was ontzettend blij en vond het fantastisch dat zij deze titel mocht hebben, na pas een half jaar geopend te zijn. De derde plaats in de winkelverkiezing is voor Versierd, een nieuwe sieradenboetiek in de Boterstraat.

Alkmaar Prachtstad wil met de jaarlijkse winkelverkiezing aandacht vestigen op het ruime en steeds veranderende aanbod van winkels in Alkmaar. In totaal brachten tegen de duizend mensen hun stem uit. Zij konden kiezen uit ruim 100 winkels.

Pin It
Bekeken: 3795x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/