Alkmaar Centraal

Op 27 december was de bloemenwagen van Bloembinderij Jaap Schipper uit Alkmaar zomaar weg. Eigenaar Remco Schipper en zijn vrouw Linda zaten met de handen in het haar. Geen mobiel verkooppunt én nauwelijks nog handel over. In die drukke periode. De Rietschoot in Koedijk trapte daarom op ongeluksdag vrijdag de 13e januari af met een benefietactie, die tot nu toe rond € 3.400 heeft opgeleverd. De actie loopt in stijl af op Valentijnsdag met... bloemen!

Op maandag 13 en dinsdag 14 februari van 16:00 tot 20:00 uur worden bij De Rietschoot rode Valentijnsboeketten verkocht, waarbij de opbrengst uiteraard weer bestemd is voor Bloembinderij Jaap Schipper. Zeker zijn van een mooi boeket? Reserveer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in De Rietschoot.

De Rietschoot bekommert zich om Remco en Linda omdat het harde werkers zijn, die zich ook altijd belangeloos inzetten om het terras en entree op te fleuren. Nu kon De Rietschoot iets terug doen. Op vrijdag de 13e werd afgetrapt met een muzikale benefietavond. Belangeloos stonden op het podium: Roxana van der Meulen, Aurora, Heartbeat, Albèr Steneker, DJ Olaf Bonny, OD&D Vintage Audio and Video Gear.

Na publiciteit werd door diverse bedrijven, verenigingen en wijkbewoners spontaan aangehaakt om geld in te zamelen: Hortus Alkmaar, Momé Parfum, Columniste Coedijcker Ban, Motorclub Bulls District Koedijk, Gondelvaart, Dutch Cookie, Voetbalvereniging FC Koedijk, Basisschool De Zandloper, Relax4Her.

Je kunt nog doneren bij De Rietschoot of via doneeractie.nl/maak-van-vrijdag-de-13e-een-geluksdag/-464

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl