Alkmaar Centraal

Dag en Dauw is voor ouderen inmiddels een begrip in de regio. Een vrijwillig programmateam organiseert vele activiteiten en twee keer per jaar een gezellig, creatief en bijzonder evenement, waarbij sociale ontmoeting centraal staat. Voor dinsdag 21 februari heeft de organisatie, wegens groot succes, opnieuw het duo ‘Kluts en Kwijt’ uitgenodigd.

Kluts en Kwijt zingen en praten over alledaagse dingen over hoe zij daarover de kluts kwijt zijn. Protestliedjes, naïeve liedjes, politiek, liefde en andere kleine dingen in deze grote wereld. De liedjes worden begeleid door ukelele, mondharmonica, accordeon en piano. Een grappig, lief en interessant optreden die altijd goed bij hun publiek in de smaak valt.

Kluts en Kwijt treden van 10:00 tot 11:30 uur te zien in Artiance. Dag en Dauw activiteiten zijn bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar en kosten € 5, inclusief kopje koffie of thee. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het is mogelijk om tegen een kleine vergoeding te worden gehaald en gebracht. Bel of mail Ria de Ridder (06-23188948 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl